Vilja

VILJA
GIC FI*Draconian SerenadeOfSorrow
Norjalainen metsäkissanaaras
NFO n 09 musta/valkea
s. 310512
FIV & FeLV negatiivinen 8/2013
GSD IV normaali N/N
HCM-ultrattu 10/2013 sydän normaali
Veriryhmä A
Paino (1/2015) 5.3kg   
Sukutaulu

Vilja, pikku Viljamiina! Cindyn viimeisessä pentueessa syntyi ensin kolme identtistä poikaa. Lopuksi tupsahti vielä se tilaustyö, jota olin Cindyltä pyytänyt. Ensin tosin katsoin, että taitaa olla Viljami, mutta niinpä se sitten oli kuin olikin se tilaamani "Tristanin näköinen tyttöpentu" :) Alusta lähtien oli siis sanomattakin selvää, että Vilja tulisi jatkamaan äitinsä jalanjälkiä, ja muori päästetään eläkkeelle. 

Viljalla on todella hauska luonne. Toisaalta rämäpäinen poikatyttö, toisaalta prinsessa. Tilanteen mukaan Vilja jaksaa yllättää hassuilla tempauksillaan. Todella rohkea, omanarvontunteva likka! Alusta asti hänelle on ollut itsestäänselvää, että kaikkien täytyy pitää hänestä, ja olla valmiina hoivaamaan, jos neiti niin tahtoo. Vilja kellahtaa kissakavereitten kylkeen ja odottaa pesua. Toki vastavuoroisesti hoidetaan myös kaverin korvat!

Sille päälle sattuessaan Vilja jaksaa loputtomasti puskea ja kerjätä rapsutuksia - varsinkin masu kohti kattoa rapsutettavana mammiminen on lempipuuhaa. Vilja myös usein vastailee, kun hänelle puhelee ja kyselee päivän kuulumisia. Viljan erikoiset asennot ja muut hömppäilyt jaksavat aina naurattaa.

Jos tapahtuu jotain mistä Vilja ei pidä, hän osaa kyllä vahvasti ja äänekkäästi kertoa mielipiteensä. Siitä huolimatta hän on erittäin kiltti tyttö - pitäähän sitä kissalla kuitenkin mielipiteitä olla!

Ulkoisesti Vilja on kehitysasteeseensa nähden suurikokoinen ja vahva, jämäkkä pakkaus. Ilmeeltään hän on hyvin feminiininen, kaunis neito. Raamit on kuitenkin kunnossa; suora profiili, hyvänkokoiset korvat hyvällä sijainnilla ja pienillä tupsuilla, hyvä leuka. Luusto voisi olla vahvempi, mutta se kehittynee ajan myötä, kuten äidilläänkin. Turkki on todella hyvänlaatuinen ja kaunis.

Viljan ensimmäinen pentue syntyi tammikuussa 2014. Toinen pentue ei toistaiseksi ole ajankohtainen.